Evernote_2nd_flr_2
Evernote_2nd_flr_5
Evernote_2nd_flr_1b
Evernote_2nd_flr_3
Evernote_2nd_flr_4
Evernote_2nd_flr_6
Evernote_2nd_flr_7
Evernote_2nd_flr_8
Evernote_2nd_flr_9



Redwood City Offices
Environmental Design


Evernote’s headquarters is designed to reflect their culture: open, collaborative, comfortable, and productive. A simple open plan with a variety of private spaces allows large teams to communicate, smaller teams to “break out”, and individuals to have privacy when needed. The restrained material palette gives warmth and richness without being decorative, reflecting the values of the brand. Designed in collaboration with Evernote’s design team. Photography © Cesar Rubio.

We crafted this space by providing a high degree of detail to the builder. All materials, furniture, and equipment were carefully selected, or custom designed.